Holland – Argentina stream
08 juli 2014 By admin
Fotboll

Efter utskåpningen i den första semifinalen är det dags för semifinal där vi får se Holland – Argentina stream. Holland som ju knappt vann över Costa Rica i sin kvartsfinal har nu dessutom sin kanske största stjärna magsjuk. Van Persie tränade idag skilt från laget, oklart om han kan bli spelklar till matchen mot Argentina. Argentina vann mot Belgien efter tidigt mål av Higuain.

Holland – Argentina stream

För att kunna streama matcher från fotbollseuropa behöver du bara ett konto. Du väljer sedan vilken match du vill se. Dagligen sänds flertalet matcher. Du kan streama till mobil eller surfplatta eller dator.

GRATIS STREAM: Live Stream


Holland – Argentina stream finns på SVT.

Vi får hoppas på samma underhållning i matchen mellan Holland och Argentina som mellan Brasilien och Tyskland även om lite mer spänning inte hade varit fel heller. Den första semifinalen innehöll ju en del rekord. T.ex. Klose som nu gjort flest mål i VM-historien.

Write your comment here ...

Kommentera