Fotboll

Då äntligen är det dags för VM-final. När vi ser Tyskland – Argentina live stream så är det, tycker jag, två välförtjänta lag som gör upp om titeln. Tyskland har mest visat sina kvaliteter, kanske framförallt i semifinalen mot Brasilien. Argentina har fortfarande lite kvar att visa, Messi har inte helt kommit upp i sin vanliga form. Lagen har såklart förberett sig in i minsta detalj, hur ska eventuell straffläggning ske osv. Tyskland har till och med samma gräs på sin träningsanläggning som på Maracana-stadion. Tyskland har, med sina mått mätt väntat länge på en mästerskapstitel och i kvällens Tyskland – Argentina live stream har man inte varit närmare en titel på länge.

Frågan är hur man kommer att formera trupperna ikväll. Kommer åldermannen Klose få ytterligare en chans att öka på sitt målrekord i fotbolls-VM. Och kommer Di Maria att vara tillräckligt skadefri för att spela på Argentinas mittfält?

Tyskland – Argentina live stream

Det är både lätt och gratis att streama sändningar från fotbollsmatcher i La Liga, Serie A och Ligue 1 mm. Allt du behöver är att registrera ett konto nedan och sen välja den match du vill se.

GRATIS STREAM: Live Stream


Tyskland – Argentina live stream visas på TV4

Write your comment here ...

Kommentera