Fotboll

Kan det bli större än så här utan att det är VM-final. När vi ser Brasilien – Tyskland live stream så är det semifinal i fotbolls-VM och värdlandet har tagit sig vidare enligt plan. Man kommer dock behöva snegla på plan B till viss del då Brasiliens storstjärna, som förmodligen bekant, skadade sig i senaste matchen mot Colombia. Skadade dig kanske är fel ord. Mer blev skadad skulle nog en brasilianare säga. Såklart gör man allt för att Neymar ska bli frisk till på söndag, då finalen spelas, med eller utan Brasilien. Man försöker även få backen Thiago Silva klar genom att överklaga hans avstängning på grund av gula kort. Möjligen kan det bli Bernard som ersätter Neymar i anfallet.

Tyskland som ju vann, efter ett tidigt mål, mot Frankrike i sin kvartsfinal har visat på ett bra spel och växer för mig mer och mer. Oddsen mellan Brasilien – Tyskland live stream talar om att matchen kommer att bli helt jämn.

Brasilien – Tyskland live stream

Streama matcher från fotbollseuropa gratis. Exempelvis Ligue 1, La Liga och Serie A. Bara att välja live streaming och sen match.

STREAMA GRATIS: Live Stream

Brasilien – Tyskland live stream på TV4

Write your comment here ...

Kommentera