Fotboll

Så var det då dags för Costa Rica att än en gång kämpa mot en stor motståndare. Holland är i denna kvartsfinal efter idel segrar medan Costa Rica nu senast fick uppleva ett straffdrama. I Holland – Costa Rica live stream kommer vi att få se hur Holland håller för favoritskapet eller hur Costa Rica gör det ”omöjliga”. Det som kan tala mot Costa Rica är att de redan är vinnare. Hela landet är glada för den bedrift de redan gjort medan man i Holland förstås räknar med en seger.

Jag tror att Holland kommer att bli ett nummer för stort för Costa Rica. Men som vi har sett så många matcher i detta VM, så kan man klara oavgjort i 90 minuter så har man såklart alla chanser att skrälla. Oddsen talar sitt tydliga språk, men flera favoriter större än Holland har förlorat sådana här matcher.

Holland – Costa Rica live stream

Gratis live stream från sporthändelser över hela världen, t.ex. La Liga, Serie A och Ligue 1. Det är bara att anmäla sig och sedan kolla via dator, men även surfplatta eller mobil fungerar bra.

GRATIS: Live Stream


Holland – Costa Rica live stream via SVT play.

Write your comment here ...

Kommentera