Fotboll

Vi såg en skada på Neymar och ett mäktigt frisparksmål igår. Vad får vi se idag när vi ser Argentina – Belgien live stream! Belgien är det lag som skjutit mest under VM, framförallt under matchen mot USA. Men både Argentina och Belgien vann alla sina matcher i gruppspelet så det kommer bli en kamp mellan två formstarka lag.

Argentina – Belgien live stream

Vi som vill se matcher från fotbollsvärlden gratis både på dator och via mobil eller surfplatta ska kolla på Unibet TV. Här streamas matcher gratis varje dag. Det är bara att logga in och välja vilken match man vill se live stream från.

STREAMA GRATIS: Live Stream


Argentina – Belgien live stream sänds på TV4 play.

Nu är frågan om Belgien kan ta en skalp mot favorittippade Argentina. Dock är Argentina inte så stora favoriter som man skulle kunna tro. De finns till två gånger pengarna här. Ska Messi klara trycket och ta sitt lag vidare till semifinal eller ska Belgien fortsätta segertåget?

Write your comment here ...

Kommentera