Fotboll

Uppdatering 2015-09-07: Läs mer om höstens möte mellan Sverige och Österrike!

Ikväll är det då dags för bortmatch. Sverige möter Österrike i VM-kvalet.

Sverige – Österrike live stream

Så här säger man inför matchen:
–  Vi tror att de kommer att gå ut oerhört hårt, de gick till och med ut oerhört hårt mot tyskarna när de mötte dem här och fortsatte det ganska länge. Klarar man av den pressen så går de förhoppningsvis ner lite och man kan själv ta tag i matchen, säger Allbäck om Österrikes 1–2-förlust mot Tyskland i september i fjol.

Irland, Österrike och Sverige har alla åtta poäng – Sverige med en match mindre spelad än de två andra – i den täta jakten på andraplatsen i gruppen bakom ledande Tyskland.

Så här startar Sverige: Andreas Isaksson – Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Jonas Olsson, Oscar Wendt – Rasmus Elm, Kim Källström – Sebastian Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Alexander Kacaniklic – Johan Elmander.

Write your comment here ...

Kommentera