Fotboll

25 maj – Champions League-final 2013. Borussia Dortmund mot Bayern München. Vi har live stream så klart. Att finalen i 2013-års Champions League skulle stå mellan två tyska lag var kanske inte alla som trodde från början. För er som streamat spelet fram till finalen och inte bara Borussia Dortmund – Bayern München live stream har kanske sett kvaliten redan. Bayern München är storebror som vann ligan överlägset. Borussia Dortmund imponerar dock med att vara en förening med mycket lokala förmågor.

Borussia Dortmund – Bayern München live stream

Hur ska det gå i lördagens final? Spännande och intesivt spel väntar. Streama kan du göra på Viaplay. Andra matcher som live streamas under säsongen och dessutom gratis är alla stora matcher från de stora europeiska ligorna, Italien, Spenien, Frankrike, Tyskland mm. Även många andra sporter. Det är bara att klicka på live streaming och välja din match. Men imorgon är det Borussia Dortmund – Bayern München live stream som gäller.

Gratis fotboll streaming:
Live streaming

TIPS: Väldigt mycket extra bonusar inför finalen: Riskfritt spel, straffförsäkring och flera andra gör att du kan lägga spel på finalen till lägre risk.

Borussia Dortmund – Bayern München

Bayern München preliminär startelva: Neuer; Alaba – Dante – Boateng – Lahm; Schweinsteiger – Martinez; Ribery – Müller – Robben; Mandzukic

Borussia Dortmund preliminär startelva: Weidenfeller; Schmelzer – Hummels – Subotic – Piszczek; Bender – Gündogan; Reus – Grosskreutz – Blaszczykowski; Lewandowski

Nyheterna inför matchen börjar komma. Rudi Völler är arg. Bayern München redo för firandet. Och engelska klubbar kritiseras.

Write your comment here ...

Kommentera