Portugal – Nordkorea
20 juni 2010 By admin
Fotboll

Portugal och Nordkorea möts i andra omgången. Portugal med en poäng från första matchen och Nordkorea utan poäng efter förlusten mot Brasilien. Portugal är favoriter att vinna såklart men Nordkorea visade i sin första match i detta fotbolls-VM att man har ett disciplinerat försvar. Brasilien visste inte vad de hade att vänta och var märkligt passiva i början av matchen mot Nordkorea. Portugal med Christiano Ronaldo har nu sett hur Nordkorea spelar och borde kunna vinna komfortabelt. Portugal – Nordkorea är måndagens första match med avspark 13:30, har du inte möjlighet att se Portugal – Nordkorea live stream online så kan dy lyssna via stream hos spelsida live.

LIVE STREAM: Portugal – Nordkorea

VM JUST NU: Frankrike i kris. Även England har problem.

Write your comment here ...

Kommentera