Fotboll

Dagens händelse i fotboll-VM är Brasilien – Elfenbenskusten. 20:30 är det avspark för detta viktiga möte. Svennis manskap visade bra laganda i mötet med Portugal och av de afrikanska lagen har de imponerat mest. Brasilien har med Dunga som förbundskapten ett mer försvarsinriktat lag men självklart finns offensiva krafter i detta Brasilien också. Vi såg dem blixtra till ett par gånger mot Nordkorea, men annars imponerade inte Brasilien nämnvärt. Kan det vara läge för en skräll och vinst för Elfenbenskusten mot Brasilien. Som vanligt ser du matchen på tv eller online live stream. Brasilien – Elfenbenskusten följer du också via live streaming på spelsida där du kan lyssna på matchen.

Brasilien – Elfenbenskusten stream

Nyheter från fotbolls-VM
Anelka hemskickad, slutar i landslaget?

Write your comment here ...

Kommentera

1 comment

  1. CheapTabletsOnline.Com. Canadian Health&Care.Best quality drugs.Special Internet Prices.No prescription online pharmacy. Online Pharmacy. Order drugs online

    Buy:Petcam (Metacam) Oral Suspension.100% Pure Okinawan Coral Calcium.Zovirax.Arimidex.Lumigan.Actos.Prednisolone.Nexium.Zyban.Human Growth Hormone.Synthroid.Prevacid.Retin-A.Accutane.Mega Hoodia.Valtrex….

    Svara Edit