Fotboll

USA:s nationaldag, men inget USA kvar i fotbolls-VM. Istället inleder värdnationen kvartsfinalspelet mot sin granne Colombia, Brasilien – Colombia live stream. Ett härligt sydamerikanskt derby där båda gjort ok från sig så här långt i VM. Brasilien har alltid mer press och förväntningar på sig och har kanske därför också ett högre fall att göra om man skulle misslyckas. Ska Neymar lyckas ta sitt Brasilien till en både efterlängtad men också nästan väntat semifinal? Eller ska lillebror Colombia kunna göra ett succé-VM och ta sig vidare ännu ett steg, se allt i Brasilien – Colombia live stream!

Det finns ett utmärkt sätt att streama sport gratis live på internet. Unibet sänder fotboll live stream gratis från de stora ligorna i Europa.

Live stream Gratis

Brasilien – Colombia live stream sänds på TV4.

Brasiliens och Colombias målvakter finns med på plats 5 och 6 över VM:s bästa målvakter.

Write your comment here ...

Kommentera