Juventus – Milan
01 oktober 2011 By admin
Fotboll

Juventus mot Milan är söndagens match i Serie A. Fotbollsmatchen spelas 20:45 på kvällen. Efter att ha sett Milan senast vet vi att Zlatan är tillbaka i form. Det bådar ju gott för Sverige inför nästa helg men kanske inte för Juventus som annars har en bra chans på hemmaplan. Live stream från matchen Juventus – Milan är som vanligt gratis och i bra kvalitet. Följer du Serie A så har du möjlighet att streama alla matcher online. Fotboll stream är alltid kul!

Juventus – Milan live stream

Zlatan är bäst i Skandinavien, i alla fall enligt Hamburgs sportchef. Zlatan fyller även 30 och 30 av hans mål finns listade. Milan rapporteras vara heta inför mötet med Juventus. Annars har det mest varit snack om Man City på senaste tiden.

Write your comment here ...

Kommentera