Valencia – Almeria stream
28 november 2010 By admin
Fotboll

Streama Valencia – Almeria

Sändning från matchen mellan Valencia och Almeria.
Sändning från matcher i fotboll är alltid spännande
Du ser Valencia – Almeria väldigt smidigt i en spelare i webbfönstret. Vill du kan du också köra live betting.
Se Valencia – Almeria sändning på Unibet!

Se Valencia – Almeria stream här

Aktuella nyheter

City till Barcelona – för att värva Alvés
Foto: AP I veckan läckte uppgifterna ut att Dani Alvés tackat nej till Barcelonas slutbud gällande ett nytt kontrakt. Nu skriver Daily Mail att Manchester
Bilden som får Pep
BARCELONA. Spaniens antivåldsmyndighet anmälde i går José Mourinho och Sporting Gijón-tränaren Manuel Preciado för den senaste tidens ordkrig.
”Skriv på – eller lämna klubben”
Foto: AP Bastian Schweinsteigers kontraktsförhandlingar med Bayern München går trögt och Inter samt Barcelona uppges följa händelseutvecklingen.
”Zlatan är ett besvärligt barn”
Johan Cruyff gästade fotbollsgalan i veckan och skapade då uppmärksamhet när han analyserade Zlatan Ibrahimovics snabba avsked från Barcelona.
Därför blir Spurs kanonmat i derbyt
Det är ett ungt lag som ibland inte kunnat mäta sig med Barcelona, Chelsea eller Man United, vare sig vad gäller fysik, erfarenhet eller förmåga.
Cruyff trappar upp Zlatan-bråket
Det är väldigt speciellt att spela i en klubb som Barcelona. Sättet människorna är på är helt annorlunda än i resten av Spanien. De har sina egenheter som
Pressad Goitom: Måste börja vinna
–Mot Barcelona går det inte att spela på det sätt man vill, utan man får spela så bra som de tillåter. Almerías coach Juanma Lillo låter lite uppgiven inför
"Ville göra en enkel film"
Alejandro Gonzáles Iñàrritu tillbaka i samma slags undre värld som i genombrottet Älskade hundar, men inte i Mexico City utan i Barcelona.
Mourinho kan straffas för dispyt
Bråket började med att Mourinho anklagade Sporting Gijon för att inte ha gjort sitt bästa för att besegra Barcelona tidigare under säsongen.

Write your comment here ...

Kommentera