Fotboll

FÖLJ MATCHEN DIREKT
Paraguay – Nya Zeeland live stream på spelsida

Nya Zeeland har oväntat nog möjligheten att genom vinst idag ta sig vidare från gruppspelet i fotbolls VM. Men Paraguay som leder grupp F är att beteckna som det bättre laget. Men Nya Zeelands motståndare hittills har också varit bättre på pappret. Ska Paraguay klara att vinna mot Nya Zeeland, något som inte Italien klarade senast? Det kan bli en situation där det blir lottning om Paraguay – Nya Zeeland slutar oavgjort och Italien Slovakien också slutar oavgjort med lika många mål gjorda. Då får Nya Zeeland och Italien samma poäng, samma målskillnad och lika många gjorda mål, samt oavgjort i inbördes möte. Då lottar man alltså vilket lag som ska gå vidare. Men samtidigt som Paraguay och Nya Zeeland spelar, så spelar också Italien – Slovakien och där ska Italien vara favorit. Så visst ser det ut som om Italien och Paraguay kommer gå vidare från gruppen. Igår fick vi fyra nya slutspelsklara lag i USA, England, Tyskland och Ghana. På spelsida live streaming lyssnar du på alla VM-matcher. Streama Paraguay – Nya Zeeland live. Se också dagens spel på AB och VM-tips.

Write your comment here ...

Kommentera