Slovenien – England streaming
23 juni 2010 By admin
Fotboll

England och Slovenien står för underhållningen idag. Slovenien kan vinna gruppen om man vinner mot England, men också ett oavgjort resultat kan räcka för gruppseger i Grupp C om USA inte vinner mot Algeriet i den andra matchen i gruppen. Fotbolls VM är ju inne i slutskedet innan slutspelet. England måste vinna matchen för att ta sig vidare så det är bara ett läge som gäller för Capello och hans mannar. Vi såg hur det gick för Frankrike igår och även Lagerbäcks Nigeria åkte ut. Vill du följa matchen i fotbolls VM live online så rekommenderar jag spelsida live stream med möjlighet att lyssna på alla VM matcher live inkl. England – Slovenien.

Slovenien – England streaming

Från Wimbledon rapporteras att Robin Söderling vann enkelt. Du ser alla matcher från Wimbledon på spelsida gratis!

Se Wimbledon live stream

Write your comment here ...

Kommentera