Fotboll

England fick en poäng med sig från deras VM-premiär mot USA efter en mycket omtalad målvaktsmiss. Målvakten Green skulle bara stoppa bollen men den träffade fel och 2010 års fotbolls-VM fick sin största tavla. Algeriet började kanske sämst av alla lag i årets VM. Vi som såg Algeriet live hade inte mycket hopp om avancemang för Algeriet. Och inför England – Algeriet live så tror ingen att de ska kunna hämta något. Men, vi har sett favoritförluster de senaste dagarna med Spanien, Frankrike och Tyskland de största. Jag kommer förmodligen se online England – Algeriet stream live, men har man inte den möjligheten ska man så klart inte missa matchen. spelsida kör live stream England – Algeriet så man kan lyssna på matchen.

England – Algeriet streaming live

Write your comment here ...

Kommentera