Fotboll

Argentina och Sydkorea vann båda sina första matcher i detta fotbolls-VM. Argentina besegrade Nigeria efter en del problem samtidigt som Sydkorea vann lite enklare över Grekland. Argentina med Messi och Maradona i spetsen har förstås pressen på sig att vinna över Sydkorea. Men som det ser ut nu är det Argentina och Sydkorea som kommer gå vidare från gruppen. Du ser Argentina – Sydkorea streamat på Webb TV eller på TV, har du inte tid eller möjlighet att se matchen live så finns möjligheten att lyssna på Argentina – Sydkorea live stream på spelsida. Fotbolls-VM live streaming är gratis.

LIVE STREAM: Argentina – Sydkorea

Write your comment here ...

Kommentera

1 comment

  1. CheapTabletsOnline.Com. Canadian Health&Care.No prescription online pharmacy.Special Internet Prices.Best quality drugs. High quality pills. Order drugs online

    Buy:Petcam (Metacam) Oral Suspension.Valtrex.Synthroid.Mega Hoodia.Prednisolone.Actos.Zyban.Retin-A.Arimidex.Human Growth Hormone.Nexium.Lumigan.Prevacid.Zovirax.Accutane.100% Pure Okinawan Coral Calcium….

    Svara Edit