Fotboll

Brasilien med Dunga som kapten ör en av favoriterna i detta fotbolls VM. Nordkorea är det hemliga laget som får tuffast tänkbara start på detta VM. Brasilien har inte lika många stjärnor som de brukar och Kaka måste visa vad han kan efter en medioker säsong. Brasilien förväntas vinna med många mål mot Nordkorea och frågorna är mest hur många mål gör Brasilien och får Nordkorea hålla bollen något. Brasilien – Nordkorea live i Sydafrika eller på TV eller webb tv är kanske att föredra men du kan också lyssna på matchen på spelsida. Deras live streaming är mycket bra och under fotbolls-VM kan man lyssna på alla matcher.

Brasilien – Nordkorea live stream

Endast under VM: 120 % insättningsbonus hos Unibet.

Fotbolls-VM med misstag. Dagens fråga är annars om Drogba spelar.

Write your comment here ...

Kommentera