Fotboll

Då var det dags för VM-final mellan Frankrike och Kroatien. Matchen jan vi se i live stream och det finns gott om odds och speltips inför finalen. Frankrike har blivit ganska klara favoriter sett till oddset och visst har de mycket mer rutin i dessa sammanhang.

I matchen Frankrike – Kroatien ställer man sig ändå frågan; Vad har Kroatien att förlora. De kommer vara hjältar hur det än går. De har en viss Luka Modric på mitten som är outtröttlig och kommer att skapa stora problem för fransmännen.

TIPS: Kika på att spela oavgjort till 3.30 här

Frankrike – Kroatien live stream

Matchen mellan Frankrike och Kroatien ser du live i SVT. Matchen börjar kl 17. Men du kan spela på matchen och se ett stort utbud av evenemang på Unibet TV. Samtidigt som du kan hitta roliga spel så kan du alltså följa matcherna live. Just nu med ett riktigt bra erbjudande om du vill testa Unibet. Se nedan:

Två saker att ta med sig inför ett spel. De tre senaste VM-finalerna har gått till minst förlängning. Kroatien har aldrig vunnit över Frankrike.

Write your comment here ...

Kommentera