Danmark – Sverige stream
17 november 2015 By admin
Fotboll

Gå direkt till Danmark – Sverige stream

Nu är det så dags för Danmark – Sverige stream i EM-kvalet. Sverige har ju 2-1 sedan första matchen, där Danmarks reduceringsmål betyder så mycket. Ett mål på bortaplan är ju aldrig något man vill ha emot sig och frågan är om Sverige orkar stå emot på Parken ikväll. Sverige har ju varit ganska hårt ansatta och man tror att Hamrén kastar in handduken vid förlust ikväll. Danmark -Sverige stream är något vi såklart ser fram emot. Det är vinna eller försvinna ikväll eller ska vi säga oavgjort eller försvinna!

Danmark – Sverige stream gratis

spelsida streamar fotboll från hela Europa gratis. För att lyssna på Danmark – Sverige stream är det bara att registrera dig för spelsida live stream nedan. Klicka på Danmark – Sverige i listan och du är igång.

LIVE STREAM: Danmark – Sverige live stream

Startuppställning Sverige och Danmark

Sverige

Andreas Isaksson

Mikael Lustig
Erik Johansson
Andreas Granqvist
Pierre Bengtsson

Sebastian Larsson
Oscar Lewicki
Kim Källström
Emil Forsberg

Zlatan Ibrahimovic
Marcus Berg

Danmark
Kasper Schmeichel

Lars Jacobsen
Simon Kjaer
Daniel Agger
Riza Durmisi

Pierre-Emile Höjbjerg
Christian Eriksen
Thomas Delaney

Yussuf Pulsen
Nicklas Bendtner
Nicolai Jörgensen

Och dessa lag kan vänta för Sverige.

Write your comment here ...

Kommentera