Ryssland – Sverige live stream
05 september 2015 By admin
Fotboll

Återigen möts Ryssland och Sverige i en viktig match i kvällens EM-kval. Ryssland är favorit på hemmaplan men de har haft det stökigt med en ny förbundskapten precis innan matchen. Det är Slutskij som tagit över efter Capello och frågan är om det ger en positiv effekt på bara fem dagar? Svaret får vi i Ryssland – Sverige live stream. Sverige ser ut att ställa upp enligt följande:

Andreas Isaksson
———————-
Pierre Bengtsson
Mikael Antonsson
Andreas Granqvist
Martin Olsson
———————–
Sebastian Larsson
Pontus Wernbloom
Jimmy Durmaz
Albin Ekdal
Emil Forsberg
————————
Zlatan Ibrahimovic

Dvs. 4 – 5 – 1 där Mikael Antonsson är den senaste in efter att Erik Johansson skadat sig.

Så hur streamar du matchen? Ryssland Sverige live stream är en av väldigt många matcher som streamas gratis på Bett365 live stream. De flesta kan du titta på både på dator och telefon. Ryssland – Sverige live stream kan du lyssna på.

Registrera dig för ett konto här: Ryssland – Sverige live stream

Write your comment here ...

Kommentera