PSG – Chelsea live stream
17 februari 2015 By admin
Fotboll

Gå direkt till PSG – Chelsea live stream.

Champions League-kvartsfinal mellan PSG och Chelsea i Paris ikväll. Inför matchen är det Chelsea som har övertaget dels för att de har en mer stabil form dels för att truppen har färre skador och tveksamma än PSG. PSG – Chelsea live stream finns tillgänglig för denna match.

Ett problem i PSG är de påstådda sammarbetssvårigheterna mellan Zlatan och Cavani som båda möjligen har lite kvar till toppformen. När vi lyssnar på PSG – Chelsea live stream är det bara ett år sedan lagen möttes i Champions League. Då var det Chelsea som drog det längsta strået.

PSG – Chelsea live stream

Det är enkelt att följa matchen via live stream. Anmäl dig, välj match och du är igång.

PSG – Chelsea live stream

Detta är förstås en viktig match för tränarna också. Både Mourinho i Chelsea och Blanc i PSG behöver ett bra resultat för att kunna känna sig nöjda och kanske framförallt för Blanc, känna sig säker på att få vara kvar.

Write your comment here ...

Kommentera