Fotboll

Efter 1-1 mot Ryssland är det nu dags för en måstematch i EM-kvalet. Oddsen talar sitt tydliga språk, Sverige ska bara vinna mot Liechtenstein med eller utan Zlatan. Sverige – Liechtenstein live stream finns som vanligt.

Här är startelvan där vi noterar en del ändringar jämfört med matchen mot Ryssland:

1 Andreas Isaksson (K) – 3 Mikael Antonsson, 4 Andreas Granqvist, 5 Martin Olsson, 8 Albin Ekdal, 9 Kim Källström, 11 Johan Elmander, 17 Pierre Bengtsson, 18 Emil Forsberg, 21 Jimmy Durmaz, 22 Erkan Zengin.

Sverige – Liechtenstein live stream

spelsida sänder live från fotbollseuropa. Man sänder matcher från Serie A, La Liga, Ligue 1 och mycket mer. Ikväll kan du lyssna till Sverige – Liechtenstein. Du skapar bara ett konto via länken nedan, klicka sen på livestreaming i menyn och välj Sverige – Liechtenstein live stream.

Sverige – Liechtenstein live stream

Write your comment here ...

Kommentera

2 comments

  1. fredrikorino

    go sweden

    Svara Edit
  2. heja Sverige

    Svara Edit