Fotboll

Live streaming Barcelona – Real Zaragoza

Real Zaragoza besöker Barcelona och vi ser Barcelona – Real Zaragoza stream gratis.
Live streama fotboll är helt gratis.
Du kommer att kunna se Barcelona – Real Zaragoza och andra matcher gratis med ett konto hos spelsida.
spelsida erbjuder stream av Barcelona – Real Zaragoza i deras livestreaming klient.

Se Barcelona – Real Zaragoza stream här

Aktuella nyheter

Skada kan sätta stopp
BARCELONA. Efter torsdagens tredje mål mot Málaga gick Cristiano Ronaldo av med smärtor i benet. I dag fick Real Madrid beskedet de inte behövde inför Champions League. Enligt läkarna är portugisen inte säker på spel till returmatchen mot Lyon den 16
Samir Nasri: ”Jag vill stanna kvar här”
Barcelona gillar spelarna i Arsenal. Den spanska klubben har sedan en lång tid tillbaka velat värva till sig Cesc Fabregas. För några veckor sedan berättade Samir Nasri att Barca vill locka till sig honom också. Nasris kontrakt med Arsenal går ut nästa
Real hade uppvisning – ef… (07:23)
Pellegrini fick sparken från Real – trots att laget kom tvåa i ligan efter Barcelona och slog klubbrekord med 96 poäng i ligan. Men i nya klubben Malaga trivs han bra. – Jag ångrar ingenting med att komma hit. Jag är väldigt stolt över att träna laget.
Michel Tornéus har guldläge
I fjolårets EM i Barcelona imponerade Tornéus i kvalet men klarade inte av att följa upp den aggressiva hoppningen i finalen, utan slutade nia. Han lärde mycket och är till skillnad från då garanterad att nu få göra sex finalhopp, vilket ger trygghet.
Så håller storstäderna öppet i påsk
Detta är dock en sanning med modifikation, vilket säkert alla som varit i Barcelona under en påskhelg noterat. I centrala staden, runt La Rambla, är en hel del affärer öppna hela helgen. De flesta museum är öppna hela påsken, liksom stadens

Write your comment here ...

Kommentera