Roma – Parma stream
26 februari 2011 By admin
Fotboll

Live streaming Roma – Parma

Parma besöker Roma och vi ser Roma – Parma stream gratis.
Sändning från matcher i fotboll är alltid spännande
Spelbolagen erbjuder ofta dig som spelare att se på gratis fotboll. Om du vill kan du också live betta på evenemangen.
Roma – Parma live stream på spelsida gratis.

Se Roma – Parma stream här

Aktuella nyheter

Agenten: ”Adriano stannar i Roma
Adriano struntade i att åka tillbaka till Rom i söndags, brassen valde istället att ta en shoppingtur i Rio de Janeiro. Två veckor tidigare hade han blivit av med körkortet. Det mesta talade för att Adriano hade gjort sitt i Roma.
Han anklagas för sexbrott efter fest
Med bland vännerna fanns landsmannen Amantino Mancini, tidigare stjärna i Roma och Inter och som även spelat en kort sejour också i Milan. Han misstänks nu för upprepat sexuellt utnyttjande av en kvinna. Kvinnan är 30 år och även hon brasilianska och
Riskerar avstängning – efter knytnävsslag
De skriver inte om något bråk efter matchen, utan till en händelsen som ägde rum i straffområdet efter 30 minuter av den första halvleken, säger Conte enligt Radio Sportiva. Om De Rossi stängs av saknar Roma tre spelare i returen i Champions League.
Carlo Ancelotti sågar italiensk fotboll
I Italien är arenorna obekväma och vissa även avskyvärda, och så har det varit sen 1990. I England kan man spendera en hel dag på arenan, säger Ancelotti La Repubblica. Ancelotti har ryktats vara på väg tillbaka till Italien för att ta över Roma.
Amantino Mancini anklagas… (23:43)
Amantino Mancini, som spelat i bland annat Milan, Roma och Inter men som är tillbaka i Atlético Mineiro, riskerar nu åtal för att ha utnyttjat kvinnan sexuellt, men försvarar sig enligt Libero News med att kvinnan samtyckte. Det är inte första gången

Write your comment here ...

Kommentera