Genoa – Milan live streaming
05 februari 2011 By admin
Fotboll

Återigen är det dags för ett möte mellan Genoa och Milan. När de båda norditalienska lagen möttes i höstas vann Milan knappt, men på hemmaplan har faktiskt Genoa två raka segrar utan insläppta mål mot Milan. Vi får se om Zlatan kan lyckas bättre mot ett Genoa som ligger lite i ingenmansland mitt i tabellen men ändå måste se upp så att man inte måste blanda sig i bottenstriden i Serie A. Live streaming av Genoa – Milan då? Jo, faktiskt kan du se matchen (och om du så vill spela på den) på spelsida.

Genoa – Milan live streaming

I dagens stryktipsmatcher hände det en del. Vad sägs om Newcastles upphämtning av 0-4 underläge mot Arsenal. Eller Hattrick av Teves? Och Torres mot Liverpool imorgon! Och ikväll spelar Barcelona.

Write your comment here ...

Kommentera