El Clasico 2010 stream
28 november 2010 By admin
Fotboll

SE MATCHEN DIREKT: El Clasico 2010 live stream

29/11 är det dags för säsongens första men årets andra El Clasico, stormötet mellan Barcelona och Real Madrid. Barcelona har ett klart övertag med fyra raka El Clasico segrar. Men det är Real Madrid som leder La Liga obesegrade. Både Messi och Ronaldo har kommit igång ordentligt och vi kan förvänta oss en förstklassig match på måndagskvällen. För att streama Barcelona mot Real Madrid gratis behöver du bara bli medlem hos spelsida livestreaming. Det blir du på länken nedan. Observera att ingen insättning eller betalning krävs.

El Clasico 2010: Barcelona – Real Madrid stream

El Clasico 2010 nyheter
Pedro skulle aldrig bära Real tröja.
Matchen i matchen
Tillbakablick El Clasico
Real drar igång psykkrig
Wenger sågar Mourinho
Real Madrid får tillbaka skadade

Write your comment here ...

Kommentera